Lindsay Lohan suljettiin telkien taakse – katso vankilakuva ja video

Skandaalinäyttelijä Lindsay Lohan toimitettiin käsiraudoissa Lynwoodin vankilaan Los Angelesissa heinäkuun 20. päivä. Kolmen kuukauden tuomiosta hän istuu kuitenkin vain kaksi viikkoa.

– Hänen on määrä vapautua elokuun alkupäivinä vankilan tilanpuutteen ja hyvän käytöksen vuoksi, Los Angelesin poliisin tiedottaja Steve Whitmore kommentoi People-lehdessä.

– Hän on peloissaan, kuten kuka tahansa olisi. Mutta hän on peräänantamaton ja aikoo selviytyä, Lindsayn asianajaja Shawn Chapman Holley kommentoi lehdelle.

Oranssiin vankiasuun puettu Lindsay saa Peoplen mukaan viettää vankila-aikansa yksityissellissä. Hän viettää 22 tuntia vuorokaudesta sellissään, jossa hän myös syö ateriansa.

Tupakointi on kielletty, samoin kuin yhteydet ulkomaailmaan. Kännykkää ja internetiä ei siis voi käyttää. Kaikesta materiastaan vankilaan saapuessaan luopumaan joutunut tähti joutui irrottamaan myös hiuslisäkkeensä.

– Hän on kohtelias, tottelevainen ja vastaanottavainen. Hän ei itke ja suhtautuu tähän hyvin, TMZ-sivuston lähde kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat