Lindsay Lohan avautuu koulukiusaamisesta

Entinen teinitähti liikuttui voimakkaasti koulukiusatun tarinasta ja päätti avautua omasta nuoruudestaan.

Näyttelijä Lindsay Lohan aloitti mallintyöt 3-vuotiaana ja siirtyi television kautta elokuviin 12-vuotiaana. Vuonna 2003 17-vuotias Lohan listattiin jo viidenneksi kuumimmaksi teinitähdeksi. Samaan aikaan nuori nainen napsi erinomaisia arvosanoja yleisessä koulussa Long Islandilla New Yorkissa.

Alkuviikosta nainen liikuttui syvästi Katie Couricin talk shown nuoren vieraan tarinasta. Kun lukioikäinen Whitney Kropp kertoi joutuneensa koulukiusatuksi, päätti Lohan kertoa omista kokemuksistaan.

– Minua kiusattiin koulussa, kun olin lähdössä kuvauksiin. Kun palasin tytöt ja pojat nimittelivät minua, näyttelijä avautuu Twitterissä.

Lopulta 17-vuotias Lohan siirtyi kotiopetukseen.

Tähti kiittää Couricia koulukiusaamisen esiin nostamisesta ja pyytää tavata nuoren Kroppin.

Lohan ei ole yksin kertomuksensa kanssa. Aiemmin kiusaamisesta ovat puhuneet julkisesti ainakin Demi Lovato, Lady Gaga ja Khloe Kardashian.

Elokuvatähteys ei ollut ainoa asia, joka sai teinitähden kiusaajat villeiksi. Mikä toinen seikka sai Lohanin kiusaajat liikkeelle? Lue lisää: Lindsay Lohan avautuu koulukiusaamisesta

Subin lauantaileffassa nähdään naisenergiaa pursuava draama Georgia Rule, jossa keski-ikäisen Lillyn kapinallinen teinitytär Rachel on hänelle liian kova pala purtavaksi. Niinpä Lilly vie tytön sinne, minne ei enää koskaan itse aikonut palata – oman äitinsä Georgian luo. Kesän ajan nämä kolme hyvin erilaista naista asuvat saman katon alla, jossa pätevät vain yhden naisen säännöt: Georgian. Pääroolissa ovat Jane Fonda, Felicity Hoffman ja Lindsay Lohan.

GEORGIA RULE Subilla lauantaina 6. lokakuuta klo 19.45.

(Sub)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja