Mainos

Lindhin mahdollinen murhaaja yhä tunnistamatta

Ruotsin poliisi kiistää aiemmat tiedot, joiden mukaan NK-tavaratalon valvontanauhalla esiintynyt Anna Lindhin mahdollinen murhaaja olisi tunnistettu. Viranomaiset kertoivat asiasta tiedotustilaisuudessa iltapäivällä.

Poliisi ei osaa sanoa varmasti onko valvontakameran kuvassa esiintyvä mies Anna Lindhin murhaaja, eikä hänen henkilöllisyydestään ole varmuutta. Hänet halutaan saada kuitenkin kiinni kuulusteluja varten.

Poliisilla ei myöskään ole tarkkaa kuvaa miehen liikkeistä. Viranomaiset eivät omien sanojensa mukaan voi olla varmoja siitä, että etsitty mies olisi vielä Ruotsissa.
DNA-testit eivät tuottaneet vielä tulosta

Poliisin löytämästä lippalakista on tehty DNA-testit ja niitä on verrattu Ruotsin poliisin rekistereihin tuloksetta. Poliisi pitää mahdollisena, että mies ei ole maan DNA-rekistereissä.

Löydetyt tavarat on lähetetty lisätutkimuksiin Englantiin ja Ruotsin poliisi aikoo verrata saatua DNA-koodia myös muiden maiden dna-rekistereihin. Murha-aseena käytettyä Mora-puukkoa ei kuitenkaan ole lähetetty Britanniaan.

Dna-tutkimuksissa selvisi lisäksi, että tavaratalon lattialla ollut veri ei vastannut poliisin tutkimaa DNA-näytettä.

Poliisi on saanut omien sanojensa mukaan runsaasti yleisövihjeitä, mutta poliisi vetosi jälleen kerran yleisöön, jotta he saisivat uusia vihjeitä.

(MTV3)

(Yhdeksän uutiset 15.09.2003)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja