Mainos

Lindén hakee mediaoppia Yhdysvalloista

Viestintäministeri Suvi Lindén (kok.) tutustuu parhaillaan Yhdysvalloissa merkittäviin mediayhtiöihin. Ministeri ja suomalainen yritysvaltuuskunta vierailevat alan jättiyrityksissä, kuten NBC:llä, HBO:ssa sekä News Corporation -yhtiössä.

- Toivottavasti nämä vierailut antavat meille uusia visioita ja ajatuksia siitä, mihin mediamaailma on kehittymässä. Täällä Yhdysvalloissa ollaan tietysti edellä siinä, miten esimerkiksi internet on vaikuttanut printtiin ja median kehittymiseen, kertoo MTV3:n uutisten puhelimitse tavoittama Lindén.

Vierailun yritysvaltuuskuntaan kuuluu parikymmentä edustajaa tietotekniikan ja sähköisen viestinnän yrityksistä.

- Matkassa on kyse enemmän sisällöistä kuin tekniikoista. Suomessa ollaan teknologiapuolella ihan maailman kärkeä, joten emme ole hakemassa uusia tuulia sieltä vaan pikemminkin hakemassa kontakteja ja tutustumassa siihen, mitä sisällöissä tapahtuu, ministeri sanoo.

Matkan aikana on tarkoitus myös vaihtaa näkemyksiä sekä viranomaisten että viestintäalan yritysten kanssa taloustilanteen vaikutuksista teknologia- ja viestintäalaan.

Lindénin on määrä puhua myös suomalais-amerikkalaisen kauppakamarin järjestämissä tilaisuuksissa Washingtonissa ja New Yorkissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.