Mainos

Linda-Playboylla rivakka menekki

Linda Lampeniuksen tähdittämä huhtikuun Playboy-lehti on löytänyt kovan menekin Suomessa. Lyhyessä ajassa jo kaksi kolmasosaa Suomeen tuodusta Playboyn painoksesta on löytänyt ostajan, tietää Lindan manageri Wille Wilenius. Wileniuksen mukaan Lindalla ei ole mitään osaa kiistassa, joka näyttäisi sukeutuvan Lindan Playboy-kuvien julkaisusta Suomen muissa lehdissä.

-Siinä asiassa on reagoinut Playboy. Meillä ole aihetta kommentoida asiaa, Wilenius tähdentää.

Linda palkittiin perjantaina yhteistyökumppaninsa Björn Borgin vuoden 1997 mallina. Palkinto sai Lindan kuitenkin muistuttamaan, mikä on hänen keskeinen toimenkuvansa.

-Mutta enhän minä ole malli vaan muusikko. Toivottavasti Borgin mallit eivät tykkää asiasta huonoa, vaalea viulisti totesi.

Linda on mukana niin ikään Lastenklinikan kummien toiminnassa. Muusikko on lupautunut suunnittelemaan yhdessä Jarkko Valteen kanssa asun Barbie-nukelle, joita esitellään Lastenklinikan kummien ensi kesän Barbie World -näyttelyssä Linnanmäellä. Mukana hankkeessa on myös Mattel Northern Europe A/S.

Wilenius puolestaan täsmensi, että Playboy-kuvien onnistumisesta huolimatta Linda ei aio esiintyä valokuvamallina lähiaikoina.

-Hän on lähdössä valmistelemaan ensimmäistä kansainvälistä albumiaan Lontooseen. Pitkäsoitolle tulee klassista musiikkia, joka on sovitettu viululle ja pianolle. Soittopaikkana on mm. Beatles-levyjen tekopaja, Abbey Road -studio, Wilenius kertoi.

Lindan klassisen musiikin albumin on määrä saapua kauppoihin joulukuussa. Lampeniuksen ja EMI-yhtiön sopimus sisältää lisäksi kaksi pop-albumia ja toisen klassisen musiikin levyn.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.