Lillie unohti mekkonsa ex-rakastajan luokse, vuotta myöhemmin Facebookia selatessa paljastui jotain yllättävää: "En vain voinut ymmärtää sitä"

3:49
Katso videolta pukeutumisvinkkejä pikkumustalle!

Kadonneen pikkumustan arvoitus selvisi, kun nuori brittinainen katsoi entisen seksikumppaninsa äidin Facebook-profiilia. Aiheesta uutisoivat muun muassa Daily Mail ja Mirror.

Brittiläisellä Lillie Hainesilla, 21, oli vuonna 2017 epämuodollinen suhde erään nuoren miehen, Samin kanssa. Lillie kuvaa, että he olivat ystävyksiä, jotka harrastivat seksiä ja suhde jatkui jonkin aikaa.

Vastikään Lillie päätyi tutkimaan Facebookista Samin äidin profiilia. Täydeksi yllätyksekseen ja järkytyksekseen nuori nainen huomasi, että miehen äidillä oli tutunnäköinen musta mekko.

Samin äiti Caroline Eastwood, 38, oli ilmeisesti ottanut käyttöönsä mekon, joka Lillie oli unohtunut hänen luokseen yhtenä iltana yli vuosi sitten.

– Minun täytyi vain nauraa sille, koska olin niin shokissa. Se on hupaisaa. En vain voinut ymmärtää sitä, Lillie sanoo Mirrorin mukaan.

Lillie jakoi erikoisen huomionsa helmikuun alkupuolella Twitteriin. Julkaisu on kerännyt jo tuhansia tykkäyksiä ja satoja jakoja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Panin yhtä tyyppiä ja jätin mekkoni sinne, nyt hänen äitinsä alkoi käyttämään sitä biletysiltoina, olen hämmentynyt, Lillie twiittasi.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Äidin tekoa on ihmetelty ja kauhisteltu kommenteissa. Tarinansa tueksi Lillie jakoi myös kuvaparin mekosta. Vasemmalla olevassa kuvassa pikkumusta mekko on Carolinen päällä, oikeassa kuvassa Lillien.

Äiti kommentoi

Lillien twiitti jaettiin myös Facebookiin, jossa siihen tarttui lopulta Caroline! Äiti myönsi ottaneensa mekon, mutta sanoi luulleensa sitä hänen ystävänsä omaksi.

Sekaannuksesta pilkanneita Caroline syyttää "kateellisiksi" siitä, että hän pystyy käyttämään parikymppisen mekkoa ja näyttämään paremmalta se päällään.

Kommenteissa Lillien ja Carolinen keskustelu yltyi lopulta sanaharkaksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twitterissä monet ovat ihmetelleet, mitä Lilliella oli päällään kotimatkalla, jos hän jätti mekkonsa miehen luo. Hän kertoo, että oli lainannut Samin verryttelyhousuja ja aamutakkia – ja ne löytyvät häneltä edelleen.

Sam oli muuttanut pian mekon unohtamisen jälkeen omaan asuntoon äitinsä luota, joten Lillie ajatteli, ettei koskaan enää näkisi mekkoaan.

Lähteet: Twitter, Daily Mail, Mirror, The Sun, Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja