Liisa Riekki

Toimittaja Liisa Riekin elämä rytmittyy 45minuuttia -ohjelman mukaan keskiviikosta keskiviikkoon. Liisa on juuri palannut talvilomalta ja nauttinut murtomaahiihdosta. Liisa harmitteleekin, että ikävä kyllä hiihtosesonki alkaa Helsingissä olla jo auttamattomasti ohi. Makasiiniohjelma 45minuuttia jatkuu televisiossa toukokuun puoliväliin saakka, joten loppukevät sujuu tuttuun malliin juttuja työstäen ja suoran lähetyksen spiikkejä hioen.

Nimi: Liisa Riekki

Ikä: 36

Perheen koko: 2

Unelmakoti: Olisi rannassa isot ikunnat veteen päin. 60-luvun arkkitehtuuri miellyttää ja maalla haluan asua vain kesällä.

Mikä kotona ärsyttää:

Pöly...lisäksi kaikki epäjärjestys häiritsee. Yritän pitää tavaramäärää kurissa, jotta järjestelemistä olisi mahdollisimman vähän.

Rakkain huonekalu: kaksi kaunista nojatuolia

Mieluisin paikka kotona: ruokapöydän ääressä kevätaamuna lehteä lukemassa Kodin parhaat värit:

Vaaleankeltainen ja vaaleanharmaa. Pidän tummista huonekaluista, ne tuntuvat juurevilta vaaleiden seinien sisällä.

Mihin käyttäisit remonttireiskaa?

Parempaan ikkunaremonttiin kuin mihin itse pystyin.

Eniten käyttämäsi ruuanlaittoväline:

...väline? Kuorimaveitsi kai. Omenoita on hyvä syödä paljon. Myös kahvimyllyä ja espressokeitintä käytän joka päivä, nyt kun viimein olen ymmärtänyt että pieni sotku ja vaiva kannattaa kahvinkeitossa.

Miltä kotonasi tuoksuu?

Ei paljon miltään. Yritän vältää kaikkea mahdollista tuoksuvaa.Siivousvinkkisi:

Sini-sarja on tehnyt ikkunanpesusta aavistuksen siedettävämpää.Pakkomielteet pyykinkäsittelyssä:

Pyykkiä ei saa kasautua paria koneellista enempää. Pesen siis usein pyykkiä, ilman huuhteluainetta!! Lempiruokasi:

Tykkään niin paljon ruuasta, että en osaa nostaa yhtä ruokaa ylitse muiden.Juomasuosituksesi: Juhla-aamuina mimosa* itsepuristelulla appelsiinimehulla

Paras reseptisi:

Keitä tuore "kaalinpää" kypsäksi. Poista lehdistä kannat ja muut kovat osat. Kääri kunkin lehden sisään etusormen paksuinen viipale mozzarellaa (Valion juuston koostumus on mielestäni kääryleisiin parasta). Kääröt saavat olla pieniä ja tiukasta toisiaan vasten uunivuoassa. Keitä päälle paksu tomaattikastike (sis. porkkanaa, sipulia, varsiselleriä, valkosipulia) ja ripottele päälle vielä parmesanjuustoa. Uuniin kyspsymään (noin 220C), kunnes parmesan saa väriä. Mozzarella on silloin myös sopivasti sulanut.

(MTV3i)

*mimosa= kuohuviiniä ja appelsiinituoremehua

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja