Mainos

Liinoja ja Vainio yritettiin ryöstää Espanjassa

Kulttuuripersoonat Tapio Liinoja ja Ile Vainio yritettiin ryöstää Espanjan Fuengirolassa viikonloppuna. Kaksikko oli juhlimassa Vainion 50-vuotissynttäreitä suuremmalla porukalla ja palaamassa kotiin, kun kuuden miehen ryhmä hyökkäsi heidän kimppuunsa.

- Hieman olimme kyllä ottaneet alkoholia, kun synttäreitä juhlittiin. Päätimme aamuyöllä noin viiden aikaan kävellä juhlista hotellille kahden kolmen kilometrin matkan. Siinä pimeällä kujan pätkällä he sitten hyökkäsivät kimppuumme, Liinoja kertoo.

Miehet kertovat, että ryhmä hyökkäsi heidän kimppuunsa täysin yllättäen takaapäin.

- Aivan salamana tuli potkua takaa päähän, Liinoja kertoo.

- Kukin poika oli valinnut ikään kuin oman saaliinsa. Meidät pelasti se, että meitä oli neljä riskiä miestä ja pidimme niin sanotusti rivimme kasassa. Pojat sitten lähtivät siitä pakoon, Vainio jatkaa.

Poliisit tulivat tapahtumapaikalle nopeasti, sillä eräs taksikuljettaja oli nähnyt tilanteen ja hälyttänyt virkavallan paikalle.

- Kommunikointi oli hieman hankalaa, sillä poliisit eivät osanneet englantia emmekä me espanjaa. Pojat pääsivät karkuun ja tilanne oli sitten jo ohi, Liinoja selventää.

- Tämä oli meille kyllä onni onnettomuudessa. Että kyllä sitä kannattaa paikassa kuin paikassa olla varuillaan, Vainio kuittaa tapahtuneen.

Huomenta Suomi seuraa suomalaisten elämää ja tapahtumia Fuengirolassa keskiviikosta perjantaihin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.