Mainos

Liikennesuma rauhoittui Suomen vilkkaimmassa risteyksessä

Viivästyneiden tietöiden aiheuttama ruuhka on rauhoittunut Mannerheimintien ja Hakamäentien risteyksessä Helsingissä. Liikenne risteyksen alueella takkusi tänä aamuna pahasti, kun yön risteystyöt olivat viivästyneet ja liikennevalot olivat pois päältä.

Helsingissä autoilleet kärsivät aamulla myös huonosta kelistä. Lisäksi Helsingin taksikeskuksen puhelimet olivat koko yön mykkinä.

Pahimmat ruuhkat koettiin Hakamäentien suuressa risteyksessä, jonka liikennevalot olivat pois päältä aamukahdeksaan saakka. Risteys on Suomen vilkkaimmin liikennöity.

Hakamäentien, Mannerheimintien, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien risteyksessä tehtiin viime yönä suuria liikennejärjestelyjä.

- Voi vain kysyä, miksi pitää tehdä muutostöitä Suomen vilkkaimpaan risteykseen keskellä viikkoa, eikä viikonloppuna, manaa vanhempi konstaapeli Charles Svahn Helsingin liikenneohjauskeskuksesta.

Svahnin mukaan onnettomuuksilta on kuitenkin vältytty. Liikennevalot saatiin päälle aamukahdeksalta, ja risteyksen päällystystyöt valmistuivat iltapäivällä kolmelta.

- Uusiin liikennejärjestelyihin tottuminen vie ihmisiltä yleensä muutaman päivän, mutta itse järjestelyt ovat kunnossa, sanoo projektipäällikkö Sami Mankonen Tiehallinnosta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.