Mainos

Liikenneraivoa ja väkivaltaa nelostiellä

Heinolalaispariskunnan automatka Heinolasta Lahteen sai eilen iltapäivällä ikävän päätöksen, kun pariskunnan ja toisen autoseurueen välille kehkeytyi kärhämää ohitustilanteessa 4-tiellä.

Autojen miespuoliset kuljettajat olivat huudelleet toisilleen ja näyttäneet käsimerkkejä, jonka jälkeen toinen autoseurue oli alkanut seurata heinolalaispariskunnan ajoneuvoa.

Lahden kohdalla Möysässä pariskunta oli joutunut pysähtymään liikenne-esteen takia. Perässä ajaneesta autosta oli samassa noussut mies, joka oli avannut heinolalauspariskunnan auton kuljettajan puoleisen oven ja pamauttanut autoa ajanutta miestä nyrkillä kasvoihin. Raivokas mies oli lisäksi hakannut nyrkillä lommon auton kattoon.

Kun mies oli purkanut mielestään riittävästi raivoaan autoon ja kuljettajaan, hän oli palannut takaisin omaan autoonsa ja kaahannut tiehensä. Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut hakkaajaa, mutta auton rekisteritunnus ja miehen tuntomerkit ovat poliisilla. Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja vahingontekona.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.