Liikenne vaatinut taas yhden kuolonuhrin

Liikenneonnettomuus nelostiellä on vaatinut yhden kuolonuhrin. Kolarin takia liikenne moottoritiellä oli illalla useita tunteja molempiin suuntiin poikki ja ohjattiin vanhan tien kautta. Onnettomuus tapahtui nelostiellä Heinolasta Lahdeen suuntaan, noin kuusi kilometriä Tähtisilmästä.

Kuolonkolari katkaisi liikenteen nelostiellä eilisiltana hieman ennen yhdeksää Heinolan eteläpuolen kohdalla. Onnettomuudessa kuoli yksi ihminen.

Täysperävaunullinen rekka oli ajanut Heinolasta Lahden suuntaan, kun noin kuusi kilometriä Tähtisilmästä etelään vastaantuleva henkilöauto oli tuntemattomasta syystä oli siirtynyt rekan kaistalle. Auto oli törmännyt suoraan rekan keulaan, jolloin henkilöauton kuljettaja menetti henkensä.

Auto oli tämän jälkeen suistunut ajoradan yli ojaan ja törmännyt matkalla vielä moottoripyörään. Moottoripyöräilijä ei loukkaantunut kovin pahoin, mutta hänet vietiin kuitenkin Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Myös rekka kaatui törmäyksen jälkeen tien oikealle puolelle luiskaan. Rekan kuljettaja ja mukana ollut matkustaja eivät loukkaantuneet onnettomuudessa.
(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat