Mainos

Liikenne vaatinut taas kuolonuhrin

Henkilöauton kuljettaja sai surmansa rajussa rekan ja henkilöauton välisessä kolarissa valtatie seitsemällä Kotkassa tänään. Onnettomuudessa menehtynyt nainen oli autossaan yksin. Turma sattui Sutelan liittymän kohdalla iltapäivällä kello neljän jälkeen. Törmäyksessä rekka-auto suistui kaiteen läpi siltapenkereeltä Kymijokeen. Suomalaisen rekan kuljettaja selviytyi viime hetkellä ulos autonsa hytistä, kun se oli uppoamassa jokeen. Hän pääsi pois ohjaamosta rikkomansa sivuikkunan kautta. Rekka jäi puoliksi jokeen ja puoliksi joen länsitörmälle. Pahasti romuttunut henkilöauto jäi valtatielle.

Poliisi ohjasi liikenteen onnettomuuspaikan ohi kiertoteitä. Rekkaa ryhdyttiin nostamaan Kymijoesta illalla kello kuuden jälkeen. Valtatie seitsemän oli Kotkan kohdalla tiistai iltana jäinen. Rekka oli tulossa Loviisan suunnasta kohti Kotkaa. Poliisin arvion mukaan Kotkasta tulossa ollut henkilöauto oli ajautunut vastaantulevien kaistalle rekan alle.

Jos huonot ajokelit jatkuvat vuodenvaihteessa, on teillä odotettavissa kuolonturmia. Liikenneturva kehottaakin jättämään auton kotiin, mikäli mahdollista. Jalankulkijoiden tulisi muistaa, että autojen pysähtymismatkat ovat huonolla säällä normaalia pidemmät. Lisäksi heijastimen käyttö on tarpeen.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.