Mainos

Liikenne Mäntsälässä alkanut sujua

Liikenne sujuu vihdoin nelostiellä Mäntsälän kohdalla. Tiehallinnon mukaan autot ajavat Lahtea kohti jo 80 kilometriä tunnissa, kun pahimmillaan köröteltiin 25 kilometrin tuntivauhtia.

Menoliikenne on etelässä jo hiljentynyt, mutta muualla liikenne jatkuu vielä vilkkaana. Tällä haavaa pahoja ruuhkia ei kuitenkaan ole missään.

Viranomaisten tietoon ei ole tullut kuolonuhreja vaatineita liikenneturmia.

Useita loukkaantui iltapäivän ketjukolarissa

Nelostiellä Mäntsälän kohdalla sattui neljän auton ketjukolari kello 13.20 aikaan.

Tie oli poikki noin tunnin verran pelastus- ja raivaustöiden ajan. Liikenneturman takia paikalle ehti kerääntyä pitkät autojonot, jotka ruuhkauttivat Lahteen menevän kaistan useiksi tunneiksi. Esimerkiksi kello 17:n aikaan jono mateli Tiehallinnon mukaan vain 27 kilometriä tunnissa.

Kolarissa loukkaantui kolme ihmistä, mutta kenelläkään ei ollut hengenvaaraa. Kolari tapahtui poliisin mukaan ohituskaistalla liikennevirran nopeuden hidastuessa. Onnettomuus sattui noin 1,5 kilometriä ennen Mäntsälän pohjoista liittymää.

Autoissa olleista henkilöistä kolme kuljetettiin saamaan hoitoa vammoihinsa. Yksi kuljetettiin hoitoon Töölön sairaalaan Helsinkiin ja kaksi Hyvinkään sairaalaan. Lisäksi muutama ihminen toimitettiin tarkastettavaksi.

Kolarissa menehtyi poliisin mukaan yksi koira.

Paikalla oli useita Keski-Uudenmaan poliisin ja liikkuvan poliisin partioita sekä Mediheli-pelastushelikopteri.

Juhannuksen menoliikenne tänään vilkasta

Liikennettä on ollut paljon etenkin nelostiellä Lahden suuntaan. Ruuhkaista on ollut Tiehallinnon mukaan myös esimerkiksi kuutostiellä Koskenkylästä Kouvolaan ja Lappeenrantaan.

Jonoja on ollut myös kolmostiellä, valtatie 9:llä Tampereen ja Jyväskylän välissä sekä tiellä 51 Inkoossa. Paraisten lauttarantaan muodostui pahimmillaan 4,5 kilometrin autojono ja jonotusaika venähti kolmeksi tunniksi, vaikka lautta ajaa tauotta.

Tiehallinto arvioi, että liikenne jatkuu vilkkaana iltamyöhään asti. Osa menoliikenteestä ajoittuu huomiseen.

(MTV3 - STT)

ETANAVAUHTIA MÄNTSÄLÄSSÄ

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.