Mainos

Liian paljon taikuutta liian nuorena?

J.K.Rowling vihjaa, että Harry Potter saattaa heittää henkensä jo nuorella iällä.

Harry Potter and The Coblet of Fire -kirjan kansi


Verrattoman suositun Harry Potter -kirjasarjan luoja Joanne Kathleen Rowling vihjailee Potter-faneille, ettei hän ehkä anna nuoren velhon koskaan kasvaa aikuiseksi.

Rowling jopa varoittaa siitä, mitä miljoonat Potter-fanit maailman joka kolkassa ja varsinkin Potter-kirjojen kustantaja pelkäävät eniten: Harry Potter saattaa heittää henkensä jo sangen nuorella iällä.

-Teidän täytyy vain jaksaa malttaa odottaa nähdäksenne, tuleeko Harrysta koskaan aikuinen. En sano, etteikö hänestä voisi tulla, mutta se ei missään tapauksessa ole varmaa, Rowling kertoi Lontoon Royal Albert Hallissa noin neljälle tuhannelle Potter-fanille.

Vasta ilmestynyt Harry Potter -kirja The Order Of The Phoenix on taas kerran ollut jättimenestys. Silti 37-vuotiaalla brittikirjailijalla on varaa heittää Potter-faneille jäitä hattuun. Muun muassa toteamalla, että hän itse vähät välittää noituudesta ja taikomisesta.

-Uskon kyllä, että esimerkiksi rakkaudessa voi olla taikaa. Mutta että taikomalla saadaan tapahtumaan asioita, niin siihen en todellakaan usko, menestyskirjailija Rowling sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.