Mainos

Liian monet ystäväpyynnöt ajoivat Bill Gatesin ulos Facebookista

Microsoftin hallituksen puheenjohtaja ja toinen perustaja Bill Gates joutui luopumaan Facebookista, koska hän sai liikaa ystäväpyyntöjä.

Gates mainitsi asiasta vastaanottaessaan kunnianosoituksen tekemästään hyväntekeväisyystyöstä lauantaina New Delhissä, Intiassa.

Gates kertoi kokeilleensa Facebookia, mutta luopui siitä, kun kymmenettuhannet ihmiset lähettivät hänelle ystäväpyyntöjä. Gatesin mukaan hän ei pystynyt enää erottamaan, kenet hän oikeasti tunsi ja ketä ei.

- Se oli vain niin hankalaa, että päätin luopua koko hommasta, Gates totesi.

Gates kertoi tilaisuudessa pitämässään puheessa myös, ettei ole erityisen innostunut tekstiviestittelystä, eikä muutenkaan ole kellon ympäri tietokoneen ääressä.

Gates totesi samassa tilaisuudessa yhteiskunnassa tapahtuneen tietoteknisen vallankumouksen olleen "valtavan hyödyllinen", mutta löysi siitä myös varjopuolensa:

- Kaikki nämä teknologiset välineet saattavat saada meidät vain tuhlaamaan aikaamme, jos emme ole varovaisia, Gates lausahti.

Gates luopui Facebookista tiettävästi yli vuosi sitten. Julkisuudessa on liikkunut kuitenkin huhuja, että Gatesilla olisi ollut Facebookissa salainen käyttäjätili myös tämän jälkeen.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.