Mainos

Liettualaismies kuoli Tukholman ammuskelussa

Yksi ihminen sai uudenvuodenaattona surmansa ja yksi haavoittui ammuskelussa Tukholman keskustassa. Poliisi otti myöhemmin kuulusteluihin kaksi ihmistä, joita ei epäillä veriteosta.

Ammuskelu tapahtui varhain aamulla Södermalmin kaupunginosassa. Tapahtumapaikan lähistöllä asuvat ihmiset kuulivat laukaukset ja hälyttivät poliisin. Poliisi eristi heti osan Södermalmista.

Surmansa sai 27-vuotias liettualainen mies.

Haavoittunut on 26-vuotias Ruotsin kansalainen. Hän on Svenska Dagbladet -lehden mukaan poliisille entuudestaan tuttu. Haavoittunutta hoidetaan Karoliinisessa sairaalassa. Hänen tilansa on vakava, mutta hän ei ole hengenvaarassa.

Poliisi etsi päivän mittaan kahta epäiltyä ampujaa. Etsinnöissä oli apuna myös koirapartioita ja helikoptereita. Etsinnöissä läheiseltä juna-asemalta löydettiin kaksi mopoa, joita epäillyt saattoivat käyttää pakomatkallaan. Toinen mopoista oli tuikattu tuleen.

Iltapäivällä poliisi teki kotietsinnän tapahtumapaikan lähistöllä. Kaksi ihmistä vietiin etsinnän seurauksena poliisin huostaan.

- Nämä henkilöt voivat antaa meille arvokkaita tietoja. Heitä ei ole kuitenkaan pidätetty eikä heitä epäillä mistään, kertoo Tukholman poliisin edustaja.

(MTV3-STT-TT)

Tukholman ammuskelu toinen viikon sisään - lue lisää:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.