Mainos

Libyalaisnainen syyttää Gaddafin miliisejä raiskauksesta - katso dramaattinen video

Libyalaisnainen aiheutti toissapäivänä sekasortoa tripolilaisessa hotellissa syytöksillään, joiden mukaan neljä Gaddafin miliisiin kuuluvaa miestä olisi raiskannut hänet.

Naisen väitteiden mukaan miliisit olivat pysäyttäneet hänet tarkastuspisteessä ja pidättäneet, minkä jälkeen hän joutui joukkoraiskauksen uhriksi.

Naisella oli kasvoissaan ja jaloissaan naarmuja.

- Meille sanotaan, että olemme kaikki libyalaisia, mutta katsokaa mitä Gaddafin miliisi teki minulle. Katsokaa, kuinka Gaddafin miehet häpäisivät kunniani, selvästi poissa tolaltaan ollut nainen huusi hotellissa olleille ulkomaalaisille toimittajille.

Hotellin työntekijät yrittivät vaientaa naista ja syyttivät häntä petturiksi. Paikalla olleet hallituksen turvamiehet työnsivät toimittajia kauemmaksi. Erästä brittitoimittajaa lyötiin kasvoihin ja uutiskanava CNN:n kamera rikottiin.

Useat kansainvälisen median edustajat saivat kuitenkin tallennettua dramaattiset tapahtumat videolle.

Libyan hallituksen tiedottaja Moussa Ibrahim myönsi eilen, että neljää henkilöä on kuultu raiskaussyytösten johdosta. Moussan mukaan kyseessä on rikosjuttu, jolla ei ole mitään muita poliittisia kytkentöjä kuin että yksi raiskauksesta epäillyistä on erään korkeassa valtion virassa työskennelleen poika.

Moussa sanoi myös, että hallituksen turvamiesten mukanaan viemä nainen on vapautettu ja että hän olisi nyt perheensä luona.

- Hän ei ole syyllistynyt mihinkään suurempaan rikkeeseen. Hän vain tuli sisään paikkaan (hotelliin), johon hänen ei olisi pitänyt tulla, hän totesi tiedotustilaisuudessa.

(MTV3 - AP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.