F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Lewis Hamiltonilla epävarma olo – otti yhteyttä sairauslomalla olevaan tutkapariinsa

2:23
Lewis Hamiltonin kommentit Meksikon GP:n aika-ajoista.

Lewis Hamilton kertoo tuuraavien kisainsinööriensä hoitaneen tehtävänsä erittäin hyvin ensimmäisen viikonlopun aikana, mutta siitä huolimatta Mercedes-kuski tarvitsi apua leikkausoperaatiosta toipuvalta insinööriltään Peter Bonningtonilta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Meksikon GP suorana 25.-27.10.
Su: Meksikon GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.05

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Vuodesta 2013 jokaisessa kisassa Hamiltonin tukena ollut Bonnigton jäi sairauslomalle Meksikon ja Yhdysvaltain GP-viikkojen ajaksi leikkaushoidon takia. Hänen paikkansa Hamiltonin tiimiradiolinjan toisessa päässä otti suorituskykyinsinööri Marcus Dudley, jota puolestaan sijaistaa nyt Dom Riefstahl.

Hamilton antaa sijaisille tähän asti kiitettävän arvosanan, mutta siitä huolimatta hän tunsi olonsa hiukan epävarmaksi ennen lauantain paalupaikkataistelua.

– Olen työskennellyt ”Bonon” kanssa todella tiiviisti yhdessä, ja ennen aika-ajoa tekstasin hänelle. Puhuimme vain säädöistä, joten hän on yhä mukana, Hamilton sanoi uutistoimisto AFP:n mukaan.

– Olen tehnyt Bonon kanssa töitä seitsemän viikkoa. Tämä on pisin työsuhde, joka minulla on ollut keneenkään insinööriin. Tämä tuntuu siis todella oudolta tänä viikonloppuna.

– Kumpikin on noussut tehtävänsä tasalle. Se on aika hermoja raastavaa. Täytettävät kengät ovat isot, mutta kaverit ovat todella ottaneet ison askeleen, Hamilton kehuu Dudleya ja Riefstahlia.

Hamilton on perinteisesti pitänyt Mercedeksen varikkomuurin jatkuvasti varpaillaan kyseenalaistamalla valittuja taktiikoita ja vaatimalla kaiken mahdollisen avun menestyksen varmistamiseksi.

– Paine on valtava meille kaikille eikä ole todellakaan helppoa olla se henkilö, jonka täytyy puhua minulle, Hamilton myöntää.

– Bono hoitaa sen todella hyvin, ja tietysti Marcuksen loikkaus välittömästi siihen tehtävään, on todella paineellista hommaa, mutta hän näyttää ottaneen sen todella hyvin vastaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja