Lewis Hamilton pääsi aikoinaan lounaalle kuningatar Elisabetin kanssa – erikoinen käänne jäi formulatähden mieleen: "Muistan aina sen koiran huudon"

4:24
Kuningatar Elisabet piti harvinaisen vakavan puheen kansalleen.

Lewis Hamilton pääsi takavuosina lounastamaan yhdessä kuningatar Elisabetin kanssa.

Brittiläinen F1-tähti Lewis Hamilton pitää hallussaan seitsemää maailmanmestaruutta, eivätkä miehen saavutukset ole jääneet huomiotta brittihovin kuninkaalliselta perheeltäkään. Hiljattain formulatähti muisteli, kuinka otettu hän oli esimerkiksi silloin, kun kuninkaallinen perhe onnitteli häntä seitsemännestä maailmanmestaruudestaan virallisella Twitter-tilillään. 

– Se, että kuninkaallinen perhe tekee henkilökohtaisen päivityksen, oli minulle yksi suurimmista kunnianosoituksista, jota tunnen koskaan saaneeni. 

Hamilton on myös tavannut kuningatar Elisabetin henkilökohtaisesti. Hänelle on myönnetty brittiläisen imperiumin ritarikunnan kunniamerkki sekä kerran hänet kutsuttiin lounastamaaan yhdessä monarkin sekä seitsemän muun kutsuvieraan kanssa. 

Formulakuskin mukaan lounas kuningattaren kanssa meni mallikkaasti, mutta eräälle monarkin rakkaista koirista kävi ikävä välikohtaus lounaan aikana. 

– Luulen, että yksi hänen hovimestareistaan astui hänen koiransa päälle. Muistan aina sen koiran huudon, kun joku astui sen päälle vahingossa.  

Lounaan aikana Hamilton pääsi keskustelemaan yhdessä kuningatar Elisabetin kanssa. 

– Hän puhui viitisen minuuttia miehen kanssa, joka istui hänen vieressään, ja loput ajasta hän puhui minun kanssani. Se oli erittäin siistiä. 

Hamiltonilla on hallussaan yhtä monta F1-maailmanmestaruutta kuin saksalaisella Michael Schumacherilla, jota on pidetty yhtenä maailman parhaista F1-kuljettajista. 

Lähde: Express

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja