Lewis Hamilton karanteenissa muun F1-väen tavoin – oli yhteiskuvassa koronavirustartunnan saaneen kanssa

Mercedeksen F1-tähti Lewis Hamilton ja Kanadan pääministerin Justin Trudeaun vaimo Sophie Gregoire Trudeau viettivät aikaa yhdessä Lontoossa viime viikolla. Trudeaulla todettiin koronavirustartunta torstaina. 

Hamilton ja Sophie Trudeau ottivat 4. maaliskuuta osaa samaan hyväntekeväisyystapahtumaan, jossa oli paikalla noin 13 000 ihmistä. Kaksikosta napattiin myös yhteiskuva (alla), jossa oli mukana myös muun muassa näyttelijä Idris Elba.

Sophie Trudeaun oireet alkoivat keskiviikkona, joten on mahdollista, että hän sai koronatartunnan Lontoossa, sillä oireet alkavat THL:n mukaan 2-12 päivässä, keskimäärin viidessä päivässä. Trudeaun saaman tartunnan ajankohdasta ei ole kuitenkaan varmaa tietoa.  

Trudeaun pariskunta on New York Timesin mukaan karanteenissa seuraavat kaksi viikkoa. 

Hamilton sanoi olleensa hyvin varovainen matkustaessaan Australiaan. 

– Pidin huolen siitä, että suoritan kaikki varotoimenpiteet: en kosketellut asioita ja käytin jatkuvasti käsihuuhdetta, brittikuski totesi gpblog.com-sivuston mukaan.  

Ennen kuin Australian GP päätettiin perua, Hamilton arvosteli kovasanaisesti kansainvälistä autoliittoa ja F1-sarjaa siitä, että kisa Melbournessa järjestetään. 

Lue myös:

    Uusimmat