Mainos

Levi Spirit houkuttelee uniikilla ideallaan

MTV3 - Mikko Niimes

Levi Spirit –konsepti on omistajiensa mukaan ainutlaatuinen kokonaisuus. Luksuhuviloiden lisäksi asiakkaan käytössä on ympärivuorokautinen palvelu, joka toteuttaa asiakkaansa halut ruokailuista elämyksiin.

"Puhdas ilma, yötön yö ja Lapin arktiset olosuhteet ovat kansainvälisille turisteille unohtumaton elämys.” Näin kirjoitetaan Levi Spiritin Internet-sivuilla ja samalla todetaan, ettei esimerkiksi Keski-Euroopan Alppien kanssa edes haluta kilpailla.

Levi Spirit käsittää tällä hetkellä kahdeksan valmista huvilaa ja rakenteilla on kaksi lisää. Lopullisessa muodossaan alueella sijaitsee 46 huvilaa ja hotelli. Kansainvälinen hotellioperaattori pyritään valitsemaan kevään 2009 aikana.

– Tyypillinen sijoittaja tällä hetkellä on suomalainen, varakas, Lapista pitävä yksityishenkilö. Sijoittajalla on tarve käyttää Spiritiä markkinoinnillisiin tarkoituksiin, sekä oman vapaa-ajan käyttötarkoituksiin. Sijoittaja haluaa ostaa ja omistaa helpolla tavalla, Levi Spiritin toisa pääomistajaa edustava Ilkka Kilpimaa kertoi MTV3.fi:lle.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.