Lettutorttu ja läskipannukakku (4 annosta)

Lettutorttu:

  • lettutaikina:
  • 3 munaa
  • 2-3 dl vehnäjauhoja
  • 6 dl maitoa
  • n. 0,5 tl suolaa
  • n. 2 rkl voisulaa
  • (voita paistamiseen)
  • lisäksi:
  • mansikkahilloa
  • kermavaahtoa
  • mansikoita
  • banaaniviipaleita

Sekoita kaikki ainekset ja anna taikinan turvota hetki. Paista taikinasta isoja lettuja. Kokoa letuista ja mansikkahillosta korkea torni ja koristele lopuksi kermavaahdolla, mansikoilla ja banaaniviipaleilla.

Läskipannukakku:

  • 1 annos lettutaikinaa
  • 1 pkt pekonia

Valmista taikina ja anna sen turvota. Ruskista kuutioitu pekoni pannulla ja kaada kuutiot uunivuoan pohjalle. Kaada päälle lettutaikina ja paista pannukakkua 225 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Tarjoile salaatin ja puolukkahillon kera.

Reseptit: Pauli Virta

Lue myös:

    Uusimmat