Mainos

Leski testasi veren kuivumista sellissään

Satakunnan käräjäoikeudessa kuultiin tänään erikoista todistelua, kun aviomiehensä murhasta epäilty leski kertoi testanneensa vankilasellissään verijälkien kuivumista itse, ilmeisesti kuitenkin mehulla.

Syy lesken omiin tutkimuksiin oli se, että hän epäili poliisin asiantuntijalausuntoa veren kuivumisesta. Hänen mukaansa nestetipan kuivuminen lattialla ei kestänyt niin kauan kuin poliisin käyttämät asiantuntijat ovat antaneet ymmärtää. Tapahtumien aikajänne ei siis ole lesken mukaan välttämättä ollut niin pitkä kuin rekonstruktio on osoittanut.

Syytetty esitteli oikeudessa myös surmayönä yllään ollutta punaista t-paitaa, jonka hänen avustajansa oli tuonut oikeuden istuntoon. Hän katsoo, että poliisin esitutkinta voi olla myös paitaan kohdistettujen tutkimusten osalta virheellistä.

- Jos olisin vastaavassa tilanteessa, minäkin tutkisin ja keksisin kaikennäköisiä menetelmiä. Hän taistelee kuin leijonaemo asiansa puolesta -- ja niin hänen kuuluukin, arvioi syyttäjä Jarmo Valkama MTV:n uutisille.

Huomenna jutun käsittely jatkuu rikospaikkaa tutkineiden poliisien todistelulla. Lisäksi käsitellään leskelle tehtyä muistijälkitutkimusta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.