Mainos

Leppävirran öisessä kolarissa loukkaantuneet toipumassa

Leppävirran kuolonkolarissa loukkaantuneet ovat toipumassa vammoistaan.

Eilisiltana Pohjois-Savossa sattuneessa turmassa kuoli viisivuotias poika. Perheen isä, äiti sekä 7-vuotias tytär kuljetettiin illalla Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

-Perheen isän hoito vaatii vielä leikkauksen, mutta hengenvaaraa ei ole hänelläkään. Kaikki ovat toipumassa, kertoi vanhempi konstaapeli Vesa Kvintus.

Erittäin huonossa kelissä sattunutta turmaa tutkitaan kuolemantuottamuksena, vammantuottamuksena sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Teoista epäillään nuorta miestä, jonka ohjaama ajoneuvoyhdistelmä lähti heittelehtimään valtatie 23:lla iltakahdeksan jälkeen. Onnettomuus sattui kolmisenkymmentä kilometriä ennen Varkautta.

Ajoneuvoyhdistelmä oli matkalla Joensuun suunnasta Varkauteen päin, kun se alkoi heittelehtiä jäisellä ja sohjoisella tiellä ja törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon. Törmäyksen jälkeen henkilöauto puolestaan osui rekan takana ajaneeseen toiseen henkilöautoon.

Onnettomuuteen joutunut perhe on kotoisin Tampereen seudulta. Toista henkilöautoa kuljettaneen miehen vammat olivat lievät ja hän pääsi tänään pois sairaalasta. Rekassa olleet kaksi miestä eivät loukkaantuneet.

-Ajoneuvoyhdistelmän perä lähti alamäessä heittelehtimään. Nuori mies oli saanut yhdistelmäkortin hiljattain. Kokemattomuuden piikkiin tämä osittain varmaan menee, kertoi Kvintus.

Liikenne jumiutui pahoin Varkauden ja Joensuun välillä pariksi tunniksi kolarin ja huonon sään takia. Myöhäisillan kuluessa liikenne palautui vähitellen normaaliksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.