Mainos

Leonardo DiCaprio: Urani menee lasten edelle

Näyttelijähurmuri Leonardo DiCaprio, 35, on liian kiireinen hankkiakseen perhenlisäystä.

Revolutionary Road –elokuvan päätähden on-off suhde malli Bar Rafaelin kanssa päättyi viime vuoden lopussa. Leonardo ei vielä koe saavuttaneensa urallaan niin paljon, että voisi ryhtyä perheenisäksi. Hän kuitenkin myöntää, että hänen prioriteettinsa saattavat muuttua myöhemmin.

- En ole niin vanha, että biologinen kelloni vielä tikittäisi. Haluan jättää mahdollisen isäksi tulemisen kohtalon käsiin. Minulla on tällä erää liikaa urahaaveita enkä siksi edes harkitse ryhtymistäni isäksi. Toisaalta, kun näen läheisieni lapsia, isäksi tuleminen ei enää vaikuta kovin kaukaa haetulta ajatukselta.

Uraansa keskittyvä Leonardo kuitenkin myöntää kärsivänsä ajoittain yksinäisyydestä ollessaan kuvauspaikoilla kaukana kotoa.

- Elokuvabisneksessä mikään ei ole niin vaarallista ja pelättyä kuin yksinäisyyden pelko. Elokuvaa kuvattaessa olet kaukana perheestäsi ja ystävistäsi. Jossain kohdin katsot itseäsi hotellihuoneen peilistä vain todetaksesi, kuinka yksinäinen olet ja kuinka kaukana olet normaalista elämästäsi. Se syö ihmistä, Leonardo myöntää.

Lähde: FemailFirst
Kuva: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.