Mainos

Lentoyhtiöiden kilpailu kiristyy Suomessa

Kilpailu Suomen ilmaherruudesta kiihtyy. Finnair on avannut nopeimman reitin Kiinasta Eurooppaan samaan aikaan kun SAS havittelee reittejä Suomesta Moskovaan ja Pietariin.

Lentoyhtiöiden kilpailu Suomessa kiristyy. Finnairilla on nyt nopein reitti Kiinan talouselämän keskuksesta Eurooppaan, kun se aloitti suorat lentonsa Sanghai-Helsinki välillä.

Samaan aikaan sen kilpailija pohjoismainen SAS havittelee suoria lentoja Helsingistä Moskovaan ja Pietariin. Myös halpalentoyhtiöt lisäävät Suomessa kapasiteettiaan ja reittejään.

Lentoyhtiö Finnair jatkaa strategiansa mukaista toimintaansa, kun se aloitti suorat lennot Kiinan talouselämän sydämestä suoraan Helsinkiin. Uusi reitti on samalla nopein ja lyhin Europpaan.

Lentoyhtiö uskoo uuden kasvun alkaneen sars-epidemian jälkeen:

Samaan aikaan Finnairin kilpailijan SAS:n tytäryhtiö Air Botnia puolestaan suunnittelee Helsingistä Venäjälle uusia reittejä.

Uudet lentoyhtiöt Air Finlandia ja Flying Finn kiristävät myös otettaan markkinoilla. Air Finlandialle tulee lähiakoina uusi kone. Myös Flying Finn aikoo lisätä kalustoaan ja avaa uudet reitit syksyllä Ivaloon, Kittilään ja Kuuasamoon.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 04.09.2003)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.