Mainos

Lentoliikenne sujunut ongelmitta Turussa

Helsinki-Vantaan lentoaseman varakenttänä tänään toimiva Turun lentoasema on selviytynyt poikkeuksellisen suuresta lentoliikenteestä hyvin. Helsinki-Vantaa on suljettuna tänään, jotta lakon vuoksi alimiehitetty lennonjohto saa lepopäivän.

Aamulla sattui muutamia myöhästymisiä, mutta päivän mittaan aikataulut ovat pitäneet paremmin. Osittain myöhästymiset johtuivat Keski-Euroopan rajoituksista, jotka viivästyttivät muutamien koneiden lähtöä.
-Aamulla oli lähtöselvityksissä ruuhkaa, koska monet matkustajat tulivat suoraan Turun kentälle, kertoo asemapalvelupäällikkö Antti Penkkala.

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähteneet matkustajat kuljetettiin lähtöselvityksen jälkeen busseilla Turkuun. Penkkalan mukaan lähes kaikki matkustajat ovat ymmärtäneet poikkeuksellisen tilanteen ja suhtautuneet asiaan rauhallisesti.
-Turun aseman suurremontti aiheuttaa luonnollisesti vähän murheita, sillä kaikki rakennuksen tilat eivät ole käytössä, jatkoi Penkkala.
Ruuhkiin oli varauduttu henkilökunnan määrää lisäämällä.
-Meillä on omaa väkeä työssä viitisenkymmentä ihmistä, ja saman verran henkilöstöä on lainassa Helsingistä, kertoi Penkkala.
(STT)


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.