Mainos

Lentoliikenne normaalisoituu asteittain

Tänään ja huomenna: - Lentoliikenne vajaatehoista - Kotimaan liikenne Helsinki-Vantaalla peruutettu - Helsinki-Vantaan lennonjohto toimii supistetusti

Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtee tänään 23 ulkomaan lentoa ja ulkomailta saapuu 26 lentoa. Helsinki-Vantaalta lennetään charterlennot sekä kaukoreitit. Lisäksi lentoja on Zürichiin, Pariisiin, Lontooseen, Brysseliin ja Amsterdamiin. Tänään lennetään myös Varsovaan ja huomenna Düsseldorfiin ja Tukholmaan.

Tänään ja huomenna lennetään Tukholmaan kolme edestakaista lentoa Tampereen Pirkkalasta. Lisäksi Vaasasta lennetään neljä edestakaista lentoa ja Oulusta yksi edestakainen lento. Samoin lennetään edestakainen reitti Kuopio-Jyväskylä-Tukholma. Huomenna lennetään myös yksi edestakainen lento reitillä Arkangel-Murmansk-Rovaniemi-Luulaja.

Kaikkien asemien lennonjohdoissa on normaalit aukioloajat vasta torstaina. Täysin normaaliksi liikenteen arvioidaan palautuvan ensi maanantaina.
-Oletettavasti torstaina on vielä normaali lakonaikainen liikenne. Tämän lisäksi kotimaan liikennettä saadaan lisättyä, arvioi Ilmailulaitoksen tiedotuspäällikkö Irmeli Paavola.

Finnairin tiedotuksen mukaan yhtiö lentää torstaina ulkomaanlennoista jo 90 prosenttia ja kotimaassa 20 prosenttia. Perjantaina kotimaanliikenne on jo huomattavasti laajempaa ja kaikesta liikenteestä aiotaan lentää kolme neljäsosaa. Lauantaina ja sunnuntaina liikennöidään näillä näkymin jo 90-prosenttisesti.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.