Mainos

Lentokoneessa tarjottujen leipien sisältä löytyi neuloja – tapauksia useilla eri lennoilla

Delta Airlinesin lennoilla on paljastunut järkyttävä ilkivaltatapaus. Yhtiön lennoilla tarjottujen voileipien sisältä on nimittäin löytynyt useita neuloja. ABC Newsin mukaan ainakin kaksi henkilöä on saanut neuloista lieviä vammoja leipiä syötyään.

Neuloja sisältäneet leivät löytyivät neljältä eri Delta Airlinesin Amsterdamista lähteneeltä lennolta sunnuntaina. Lennot olivat matkalla Yhdysvaltoihin.

– Tunsin tökkäyksen suuni yläosassa. Kun vedin sen ulos suustani, oli se ilmiselvää. Putsasin ruoan siitä pois, se oli noin pari-kolme senttiä pitkä, suora neula, matkustaja James Tonjes kertoo.

Koska neula puhkaisi Tonjesin kitalaen, on miehelle varmuuden vuoksi annettu hiv-estolääkitys.

Neuloja sisältäneet leivät oli valmistettu Amsterdamissa toimivan yhdysvaltalaisyhtiö Gate Gourmetin tiloissa.Yhtiö on vetänyt tuotteet pois lennoilta ja kertoo tutkivansa tapausta.

– Otamme asian hyvin vakavasti. Gate Gourmet on käynnistänyt täysmittaisen tutkinnan selvittääkseen tämän häiritsevän tapauksen aiheuttajan. Käsittelemme tapausta rikoksena.

Myös FBI tutkii asiaa. Entisen FBI-agentin mukaan tapaus paljastaa kuitenkin huolestuttavan turvallisuuspuutteen lennoilla.

– Jokaista lentokoneeseen menevää voileipää ei voi valitettavasti tarkastaa. Tämä kertoo siitä, että on olemassa ammottava aukko ihmisille, jotka haluavat tehdä pahojaan, Brad Garret arvioi ABC Newsin haastattelussa.

Katso ABC Newsin uutisvideo (englanninkielinen, tekstittämätön)

(MTV3 - APTN)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.