Lentokone putosi Azerbaidzhanissa

Azerbaidzhanin lento-onnettomuuden kaikki 23 matkustajaa ovat menehtyneet.

Azerbaidzhanissa maahan syöksyneen koneen kaikki matkustajat ovat kuolleet, viranomaiset kertoivat. Koneessa oli yhteensä 23 ihmistä, joista 18 oli matkustajia ja 5 miehistön jäseniä.

- Kone on pudonnut, 23 mukana ollutta ihmistä ovat kuolleet, paikallisesta poliisista kerrottiin uutistoimisto Reutersille.

Azerbaidzhanin kansallisen Azal-lentoyhtiön mukaan viranomaiset tutkivat onnettomuutta. Poliisin edustajan mukaan turman uskotaan aiheutuneen teknisestä viasta ja terrori-iskun mahdollisuus on suljettu pois.

Koneessa oli Azerbaidzhanin viranomaisten mukaan kahdeksan ulkomaalaista, heistä neljä Kazakstanista. Mukana oli myös yksi georgialainen, yksi britti, yksi australialainen ja yksi turkkilainen.

Antonov An-140-tyyppinen kone syöksyi maahan myöhään eilen pian sen noustua ilmaan pääkaupungista Bakusta. Kone oli matkalla Aktaun öljykaupunkiin Kazakstaniin.

Koneen hylky löydettiin läheltä Bakua. Silminnäkijöiden mukaan lentokone oli näyttänyt pyrkivän pois asutusalueen yläpuolelta ennen putoamista.

(MTV3-AFP-STT)

Lue myös:

    Uusimmat