Lentävän esineen mysteeri kummastuttaa New Yorkissa

New Yorkin Chelsean asukkaat ovat kauhuissaan taivaalla lentäneestä esineestä.

Hopeiset, lentävät esineet saivat New Yorkin Chelsean alueen asukkaat paniikin valtaan. Viranomaiset alkoivat saada 13. lokakuuta kello 14.30 puheluita, joissa raportoitiin oudoista, lentävistä esineistä.

– Ihmiset kuvailivat nähneensä jotakin keltaista, jonka ympärillä oli sininen valo, sanoo ilmailuhallinto FAA:n tiedottaja Jim Peters.

Joidenkin arvailujen mukaan ihmiset näkivät joukon säähavaintopalloja. Petersin mukaan ilmailuhallinnon tiedossa ei ole, että säähavaintopalloja olisi päästetty tuolloin irti.

Ilmiön silminnäkijä myöntää, että terveen järjen mukaan kyseessä ei ollut UFO.

– Kaksi korttelia pysähtyi tuijottamaan taivasta. Kuka tahansa newyorkilainen tietää, että se on erikoista, silminnäkijä huomauttaa.

Toinen silminnäkijä toteaa nähneensä viisi tai kuusi valoa taivaalla. Hänen mukaansa kyseessä ei voinut olla säähavaintopallo.

– Jotain outoa siinä oli. Valo ei heijastu sillä tavoin pallosta, hän toteaa.

Kolmas silminnäkijä kuvaili esineen näyttäneen leijuvalta meduusalta.

– Osittain odotin, että avaruusolennot olisivat laskeutuneet ja esitelleet itsensä, hän myöntää.

Päivämäärä osui hyvin yhteen eläkkeelle jääneen ilmavoimien upseerin Stanley A. Fulhamin ennustuksen kanssa. Fulhamin oli aiemmin ennustanut, että lokakuun 13. päivänä isokokoinen UFO näyttäytyy maapallolle. Hän kertoi tuolloin, että avaruusolennot eivät kuitenkaan laskeudu maahan tai kommunikoi ihmisten kanssa, jotta eivät aiheuttaisi pelkoa ja paniikkia.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Nypost.com, Examiner.com

Lue myös:

    Uusimmat