Lentäjän törkypuheet tallentuivat nauhalle — haukkui homot ja naistyötoverinsa

Southwest Airlines yhtiön lentäjän puheista on noussut kohu tämän haukuttua railakkaasti naispuolisia ja homoja työtovereitaan.

Lentäjän vaahtoaminen tallentui vahingossa nauhalle lennon aikana. Puheessaan lentäjä arvostelee muun muassa naispuolisia lentoemäntiä liian rumiksi ja valittaa, ettei näiden kanssa voi edes käydä baarissa.

– Näistä parista naisesta ehkä yksi olisi kelvannut hoideltavaksi. Mutta toinen näistä naisista halusi vain haukkua sisartaan ja toinen taas valittaa miehestään kirjaimellisesti kolmen tunnin ajan.

Lentäjä valittaa myös yhtiön palveluksessa työskentelevistä homoseksuaaleista.

–Tämä homojen, mummojen ja pappojen virta on loputon… en välitä paskaakaan, vihaan heitä kaikkia, lentäjä lataa.

Nauhoituksen aikana lennonjohto huomauttaa lentäjälle, että tämän olisi syytä varoa puheitaan. Pilotti jatkaa kuitenkin arvosteluaan, ikään kuin ei olisi kuullut huomautusta.

Lopulta lennonjohto toteaa, että jonkun on parasta sulkea pilotin mikrofoni.

Lentäjän puheet tallentuivat nauhalle maaliskuun 2. päivä. Lentäjä hyllytettiin tapauksen jälkeen, mutta hän on sittemmin palannut takaisin töihin.

Nyt lentäjän törkypuheet ovat päätyneet julkisuuteen ja muun muassa YouTubeen.

Puheet nousivat tapetille samaan aikaan, kun Yhdysvaltain liikenneturvallisuusjärjestö julkaisi vuosittaisen listansa julkisen liikenteen tarvitsemista parannuksista.

Listallaan järjestö vaatii muun muassa lentäjiltä ja lennonjohdolta ammattimaisempaa käytöstä.

Katso sensuroimaton video YouTubesta(vaatii kirjautumisen)

Lue myös:

    Uusimmat