Mainos

Lentäjä-neuvottelut jatkuvat edelleen

Finnairin lentäjien työehtosopimuskiista peruuttaa tänäänkin parisenkymmentä lentoa. Kaikkiaan väliin on jäänyt tähän mennessä satakunta lentoa.

Neuvottelut Finnairin lentäjien työehtosopimuskiistan ratkaisemiseksi ovat parhaillaan käynnissä. Kiistan vuoksi Finnair on joutunut perumaan kaikkiaan satakunta lentoa. Myös tänään iltapäivällä lentämättä jää lukuisia kotimaanvuoroja. Ulkomaanlennoista peruuntuu vain yksi, edestakainen lento Amsterdamiin. Kiista koskee lentäjien vaatimia palkkausjärjestelmän ja työvuorojen muutoksia. Finnair pitää uudistuksia liian kalliina.

Edellisellä tai seuraavalla vuorolla

Lentojen peruutukset alkoivat huhtikuun 1. päivänä. Finnair kertoi eilen, että se on joutunut tähän mennessä peruuttamaan 96 yhdensuuntaista lentoväliä. Niistä puolet on ollut kotimaan potkurikonelentoja. Lentämättä on jäänyt vain viisi Helsingistä lähtevää ulkomaan vuoroa. Yhtiö pyrkii tiedottamaan asiakkailleen peruuntuvista lennoista jo lähtöä edeltävänä iltana. Tiedot lentojen peruuntumisista voi hakea Finnairin nettisivuilta (www.finnair.fi).

Finnairin puhelinmyymmin maksuttomasta numerosta 9800 3466, saa tietoja lennoista ympäri vuorokauden. Lentojen peruuntuessa matkustajat pyritään siirtämään edelliselle tai seuraavalle Finnairin vuorolle. Ulkomaan lentojen asiakkaat siirretään Finnairin toiselle vuorolle tai toisen kyseiseen kohteeseen lentävän yhtiön lennolle. Matkustaja voi halutessaan peruuttaa matkansa lentämättä jäävän vuoron vuoksi. Vastaava rahasumma jorvataan tällöin ilman kuluja.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.