Lennonin viimeinen piirros myynnissä

Nimikirjoituksella varustettu piirros, jonka uskotaan olevan viimeinen asia, jonka John Lennon kirjoitti ennen kuolemaansa, on myynnissä 325 000 dollarilla. Nimikirjoitusta on kauppaamassa manhattanilaisen Record Plantin entinen puhelunvälittäjä Rabiah Seminole, jolle Lennon antoi nimikirjoituksensa puolisen tuntia ennen murhaansa 8. joulukuuta 1980. Myös Lennonin vaimo Yoko Ono kirjoitti piirrokseen nimensä.

Seminole kertoo päättäneensä myydä piirroksen kerätäkseen rahaa hevosten pelastuskeskukselle, jota hän ylläpitää Virginiassa. The Blue Horse Mukwa Equine Retirement and Rescue Center tarjoaa kodin 27 hevoselle, joilta on esimerkiksi murtunut jalka tai joita on pidetty huonosti. Keskus on nyt talousvaikeuksissa, sillä se kärsi suuria vahinkoja hirmumyrskyssä viime syksynä.

Välittäjä Gary Zimet myy Lennonin piirrosta ja nimikirjoitusta verkossa osoitteessa www.momentsintime.com. - Hän teki usein tämänkaltaisia piirroksia. Hän teki näitä elämänsä aikana ehkä tuhansia, sanoo Zimet. - Mutta tämä on erityinen siitä syystä, että tämä on viimeinen asia, mitä hän koskaan kirjoitti. Siksi tämä on arvokas.

Lue myös:

    Uusimmat