Mainos

Lenita Airisto sanoo suorat sanat Tarja Halosen tyylistä

Brittiläinen muotitoimittaja Robb Young on ruotinut kovin sanoin Tarja Halosen tyyliä, mutta mitä mieltä tunnettu diplomiekonomi Lenita Airisto on Suomen presidentin tyylistä?

Brittitoimittaja Robb Young sättii uudessa kirjassaan Power Dressing – First Ladies, Women Politicians & Fashion Tarja Halosen tyyliä muun muassa vanhanaikaiseksi. MTV3.fin Viihdeuutisten tiedustellessa Lenita Airistolta mielipidettä samasta aiheesta, ei naisella jää sormi suuhun.

– Tarja Halosen tyylissä on hirveästi parantamista, ihan kaikella saralla. Enempää ei tarvitse eritellä yksityiskohtia, jokainenhan itse näkee, Airisto toteaa suoraan tyyliinsä.

Airisto uskoo, että brittitoimittaja ei ole pahantahtoisuuttaan vaivautunut seuraamaan Suomen presidentin asuvalintoja, vaan hän on todella katsonut tarpeelliseksi todeta tyylistä se, mitä todettavissa on.

– Suomi on maa, jota pidetään design-maana ja näin ollen presidentti ei edusta ainoastaan itseään vaan myös maataan, Airisto muistuttaa.

Lenitan mielestä Halosen ei kuitenkaan enää kannatta kiinnittää erityistä huomiota pukeutumiseensa.

– Heti aluksihan Halosta jo arvosteltiin hänen valinnoistaan, mutta niihin olisi pitänyt tarttua silloin, nyt on jo liian myöhäistä. Näin on marjat, joten ei enää hätää, kohtahan meillä on uusi presidentti.

Airistolla on heti mielessä hyvä vertailukohde ja kaikille poliitikkonaisille oiva esimerkki loistoluokan pukeutumisesta.

– IMF:n uusi johtaja, Christine Lagarde on malliesimerkki poliittisen naisen oikeanlaisesta pukeutumisesta. Hän ei pane lumppua päällensä, vaan käyttää laadukkaita kankaita ja upeita asuja, joissa eivät saumat vedä. Upea tyylitaju, Lenita kiteyttää.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja