Lenita Airisto: Älä osta lumppua, muuten näytät lumpulta

Lenita Airisto paljastaa tyylivinkkinsä Helmelle. Airisto kehottaa kaikkia panostamaan yhteen asiaan – laatuun.

Talvi ja pakkaset kolkuttelevat jo ovella ja moni miettii, kuinka yhdistää tyylikkyys paukkupakkasiin. Linnan tähdet –ohjelmassa esiintyvä Lenita Airisto kehottaa kaikkia panostamaan laatuun, sillä se ratkaisee kertaheitolla monta tyyliongelmaa.

Airiston mukaan talvi ei ole este tyylikkäälle pukeutumiselle.

– Onhan meillä kunnon vaatteet. On parempi ostaa laatua, jotta vaatteita voi käyttää pidempään. Ei pidä ostaa lumppua, sillä silloin näyttää lumpulta, Airisto sanoo.

Rautarouva painottaa, että talvella tulisi pukeutua myös järkevästi. Yksi hyvä talvitakki riittää, kunhan se on kunnollinen. Käytännöllisyyttäkin on hyvä ajatella.

– Kannattaa ostaa hyvä sateenvarjoa ja kumisaappaat, jotka pitävät pään kylmänä ja jalat kuivina, Airisto sanoo.

Airiston mukaan tänä talvena "kaikki on muodissa". Epämuodikasta on hänen mukaansa vain liika paljastaminen.

– Liian avonaiset kaula-aukot ja niin lyhyt hame, ettei tiedä kumpaan päähän pitää kiinnittää huomiota, Airisto sanoo.

Airisto kertoo seuraavansa muotia tarkkaan. Nainen poimii tyylivinkkejä naistenlehdistä ja ihailee erityisesti Condoleezza Ricen tyyliä. Airiston oman tyylin kulmakivi on laatu.

– Minulla on vaatteita 60-luvulta saakka. Lempivaatteeni ovat Yves Saint Laurentin. Materiaalit ja työtapa ovat niissä niin erinomaiset, että ne eivät muuta kuosiaan. Olen myös itse pysynyt mitoissani, niin että asut mahtuvat päälle, Airisto iloitsee.

Lue myös:

MTV3/Helmi, Maarit Rasi

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat