Mainos

Leningrad Cowboysien ilmaiskonsertti käynnistää Helsingin juhlaviikot

Leningrad Cowboysien ja Puna-armeijan kuoron suurkonsertti aloittaa Helsingin juhlaviikot. Huomiseen ilmaiskonserttiin odotetaan kymmeniätuhansia kuulijoita.

Leningrad Cowboys ja Puna-armeijan kuoro palaavat Senaatintorille, kun Helsingin juhlaviikot avataan huomenna. Ylipormestarin populaarikonsertissa kuultava Global Balalaika Show tuo estradille myös UMO Jazz Orchestran sekä yllätysesiintyjiä.

Leningrad Cowboys ja Puna-armeijan kuoro esittävät nyt uutena versiona vuosikymmen sitten tekemänsä Total Balalaika Show'n, joka nousi klassiseksi tapahtumaksi Suomen kevyessä musiikissa. Myös tällä kertaa paikalle odotetaan kymmeniätuhansia kuulijoita. Yleisö on voinut valita nettiäänestyksessä vuoden 1993 konsertista kaksi kappaletta, jotka esitetään nyt uusina sovituksina.

Ylipormestarin populaarikonsertti alkaa yllätysesiintyjillä kello 19.30, ja Global Balalaika Show käynnistyy kello 21. Suurkonsertin vuoksi Senaatintorin lähistön liikennejärjestelyitä muutetaan viikonloppuna.

Tötteröpäiset Leningrad Cowboysit ja muhkeaääninen Puna-armeijan kuoro houkuttivat kymmenen vuotta sitten 70 000 kuulijaa Senaatintorille.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.