Mainos

Leipä pitää pintansa

Ruokaleivän kulutus on jatkunut tasaisena lamasta huolimatta.

Työ- ja elinkeinoministeriön kokoaman leipomoteollisuuden toimialaraportin mukaan suomalaiset suosivat leipomotuotteita laman aikana.

Sekä makeiden leivosten että tumman leivän suosio on kasvussa. Ruisleipä on säilyttänyt asemansa suomalaisten ruokapöydässä. Säännöllisesti sitä syö 85 prosenttia suomalaisista.

Leipomoiden tuotevalikoima on tänä päivänä monipuolinen. Markkinoille tuleekin tasaisena virtana uutuustuotteita. Vallitseva trendi uutuuksissa on täysjyväisyys.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.