Leijonien jääaikakuningas ei löydä syitä heikoille toisille erille: "En tiedä, vaikuttaako se niin paljon"

Leijonahyökkääjä Juho Lammikko edusti tällä kaudella NHL:ssä puoliksi Florida Panthersia ja AHL:n puolella Springfield Thunderbirdsiä. MM-kisoissa vastuuta on kahdessa ensimmäisessä ottelussa riittänyt.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Lammikko on pelannut nelosketjussa Marko Anttilan ja Jere Sallisen kanssa.

– Joillakin osa-alueilla parannettiin, mutta oli meillä välillä vaikeuksiakin. Vastustaja oli tosi hyvä. Suhteellisen tyytyväisiä voimme olla, mutta pystymme varmasti parantamaan, Lammikko sanoi.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Yhdysvallat-Suomi maanantaina 13.5. klo 17.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Molemmat joukkueet pelasivat myös kisojen avauspäivänä. Lammikon mukaan tämä ei näkynyt pelin laadussa.

– En usko, että se näkyi mitenkään. Aikamoinen vauhti ja kovia kamppailuja koko ajan. Kolmannessa erässä pystyimme puristamaan ja kestämään heidän paineensa. En usko, että eilinen näkyi kauheasti.

– Oli upea pelata. Intohimo oli kova. Heillä kotikaukalo ja meillä oli tosi hyvät fanit myös. Ei siinä väsymystä tuntenut.

Leijonat on pelannut kahdessa ensimmäisessä MM-ottelussaan huonon toisen erän. Slovakia-ottelussa Suomen pelaajista eniten peliaikaa (22:32) kellottanut Lammikko ei osannut sanoa selkeää syytä ilmiölle.

– Vaihtomatka on toki pitkä, mutta en tiedä vaikuttaako se niin paljon. 60 minuuttia on pitkä aika jääkiekkoa, välillä tulee noita, Lammikko pohti.

Lue myös:

    Uusimmat