Leijonien hyökkääjä naurahti pikakäynnistään: "Ollut tylsiä sunnuntaipäiviä Tampereella"

Leijonien riveissä hyökkääjä Eemeli Suomi teki todella nopean piipahduksen A-maajoukkueen mukana, kun hän saapui Ruotsiin lauantaina. Suomi pelasi sunnuntaina Ruotsia vastaan, tehden heti maalin. Leijonat oli sunnuntaina parempi voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 5-4.

Leijonat tiedotti Suomen tulosta lauantain Tshekki-ottelun yhdessä. Komennus oli erikoinen; Ilves-kapteeni Suomi pelasi lopulta vain yhden ottelun.

– Ollut vähän tylsiä sunnuntaipäiviä Tampereella – oli ihan mukava tulla viettämään yksi sunnuntai tänne Ruotsiin, Suomi naureskeli MTV Urheilulle.

Suomi muodosti varsin toimivan ketjun HIFK-sentterin Juhani Tyrväisen ja Liigan maalipörssiä johtava Kärppä-laiturin Ville Leskisen kanssa.

– Kaikki ovat kuitenkin kiekollisia pelaajia – ainakin ajattelevat kiekon hallinnan kautta koko peliä. Siellä oli hyviä pätkiä. Tietysti ensimmäinen peli – ei se ihan valmista voi olla.

– Mutta ihan hyvä matsi, Suomi hymyili.

23-vuotias Suomi on nakuttanut tällä kaudella 40 liigaottelussa tehot 13+19=32. Kevättä ja mahdollisia maaotteluita miettiessä Suomi kääntää katseet Ilvekseen.

– Se on kuitenkin niin, että kun koko kausi mennään seurajoukkueen mukana – se on se isoin juttu tällä hetkellä.

– Ajattelen kevättä niin, että Ilveksen kanssa menestyttäisiin. Sitten tulevat nämä muut jutut, Suomi mietti. 

Juttua korjattu 11.2. klo 14.33: muokattu Suomen tehojen yhteenlaskusumma oikeaksi.

Lue myös:

    Uusimmat