Mainos

Leijonat-vahti tilkitsi maalinsa hurjan kiekkosateen edessä tärkeillä hetkillä – "Siitä propsit itselle"

1:47
Harri Säteri oli tyytyväinen Leijonien esitykseen.

Leijonien maalilla vahvan ottelun pelannut Harri Säteri oli tyytyväinen niin omaan kuin joukkueensakin peliesitykseen sunnuntaisen Ruotsi-ottelun jälkeen.

Säteri joutui huhkimaan Suomen tolppien välissä oikein urakalla, kun hän joutui venymään peräti 40 torjuntaan. Tulitus oli kovaa varsinkin toisessa erässä, jonka aikana Ruotsi laukoi Säteriä kohti 21 kertaa. Säteri piti torjunnoillaan Suomen mukana pelissä.

– Tosi hyvältä tuntui kyllä. Oli tosi kiva pelata tänään. Tyytyväinen siitä, että silloin kuin piti olla iso, olin iso. Siitä propsit itselle, mutta kyllä se joukkueen voitto oli, Säteri summaa ottelua MTV Urheilulle.

Leijonat aloitti pelin vahvasti, mutta Ruotsin väkivahva toinen erä jätti Suomen hieman telineisiin. Kaiken kaikkiaan Leijonat oli kuitenkin hieman niskan päällä toisen erän tukalia hetkiä lukuun ottamatta.

– Pelasimme ensimmäiset 20 minuuttia loistavaa lätkää. Toinen erä taisteltiinkin ja kolmonen oli jo paljon parempaa. Kova taistelutahto oli tänään ja ansaitsimme voiton, Säteri toteaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja