Leijonat-luotsi Jukka Jalonen vaikuttui nelosketjunsa peliesityksestä – "Jäätävä suoritus"

Eetu Luostarisen, Niko Ojamäen ja Joel Kivirannan muodostama nelosketju oli erinomaisessa iskussa, kun Suomi kukisti Ruotsin 5-4. Leijonat-luotsi Jukka Jalonen oli erittäin tyytyväinen ketjun esityksiin.

Suomi esitti upean nousun ottelun kolmannessa erässä, kun se nousi kahden viimeisen peliminuutin aikana kahden maalin takaa 5-4-voittoon. Mahtava kiri oli Jalosen mieleen.

– Se oli kova suoritus. Pitää olla siitä erittäin iloinen. Hienoa, että pystytään olemaan tehokkaita, kun ollaan tiukassa paikassa, Jalonen toteaa.

Jalonen nosti ottelun jälkeen esiin Eetu Luostarisen, Niko Ojamäen ja Joel Kivirannan muodostaman hyökkäysvitjan, joka onnistui ottelussa erinomaisesti. Nelosketjuksi merkitty kolmikko järjesti kaksi osumaa Ruotsin verkkoon. Luostarinen ja Ojamäki onnistuivat kumpikin ohittamaan Tre Kronor -vahti Jhonas Enrothin ottelun aikana.

– Luostarisen ketju oli tänään todella hyvä. Maalipaikat 7-1 tänään tasakentin. Se on kyllä jäätävä suoritus kansainvälisessä pelissä. Ei ole aivan jokapäiväistä leipää, Jalonen kehuu kolmikkoa.

Lue myös:

    Uusimmat