Leijonajohto kävi NHL-reissulla: Parhaat pelaajamme ovat Pohjois-Amerikassa

Kari Jalonen ja Jere Lehtinen tapasivat matkallaan useita potentiaalisia MM-kisapelaajia.

Leijonien pääkäskijä Kari Jalonen ja general manager Jere Lehtinen tekivät noin viikon mittaisen visiitin Pohjois-Amerikkaan. Jalonen pitää maajoukkueen joukkueenjohdon NHL-matkoja erittäin tärkeinä. Niiden aikana tavataan pelaajia ja luodaan hyvää yhteydenpitoa MM-kisojen runkopelaajiin.

- Fakta on, että meidän parhaat pelaajat on siellä, Pohjois-Amerikassa. Siellä heidän pitääkin pelata. Meillä on hyviä pelaajia myös Euroopassa. Näimme viisi peliä, ja sen lisäksi Jere Lehtinen piti yhteyttä pelaajiin puhelimitse. Avoin yhteydenpito ja tiedonkulku ovat pääpointteja, Jalonen sanoo MTV Sportille.

- Nyt tiedämme, missä pelaajien ajatukset ovat MM-kisojen suhteen. Saatiin reissulla sitä tietoa mitä haluttiinkin. Nyt annamme poikien olla rauhassa ja keskittyä playoffs-taistoon, Jalonen jatkaa.

Jalonen ei raota pelaajien kanssa käytyjen keskustelujen sisältöä: ketkä ovat valmiita MM-projektiin ja ketkä eivät.

- Ei meillä ole tässä vaiheessa edes oikeutta kommentoida yksittäisten pelaajien asioita.

Kekäläisen vieraana

Jalonen ja Lehtinen tapasivat reissun aikana myös Columbus Blue Jacketsin general manager Jarmo Kekäläisen.

- Käytiin vierailulla Columbuksessa. Saimme Kekulta myös hyvää informaatiota. Kokonaisuutena reissu oli onnistunut, kyllä siellä kannattaa käydä. Samalla näkee, mihin suuntaan huippukiekko on menossa, Jalonen miettii.

Jääkiekon MM-turnaus pelataan tänä keväänä Tshekissä. Suomi pelaa alkusarjan Itä-Tshekissä Ostravassa. Toinen pelipaikka on Praha, siellä pelataan myös mitaliottelut. Suomi aloittaa MM-urakkansa vapunpäivänä USA:ta vastaan. MM-finaali pelataan sunnuntaina 17. toukokuuta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja