Lehtovaara debytoi vanhan vihollisensa maalilla – pelasti pisteen

Turun Palloseurasta talvella Interiin siirtynyt maalivahti Jukka Lehtovaara avasi kautensa hienosti uudessa seurassa. Hän pelasti torjunnoillaan joukkueelleen pisteen jalkapalloliigan avauksessa.

Inter joutui pelaamaan yli tunnin vajaalla mitaliehdokkaaksi arvioitua SJK:ta vastaan. Lopputulos oli 1-1.

- Meidän puolustustaistelumme oli erinomaista, ja siinä mielessä piste oli ansaittu, vaikka SJK painostikin vahvasti. Heidän maalissaan pallo muutti suuntaa, ja se pääsi yllättämään minut, Lehtovaara kommentoi.

Hyvin aloittanut Inter sai 15. minuutin kohdalla ansaitun 1-0-johdon. Mika Ojalan vapaapotkun jälkeen vasta 18-vuotias nigerialainen Philip Njoku pääsi pukkaamaan pallon verkkoon ja sai uralleen Suomessa hienon alun.

Ottelun käännekohta osui vajaan puolen tunnin kohdalle. Epävarma erotuomari Jari Järvinen antoi vapaapotkutilanteessa varoituksen Interin Diogo da Costalle, jolla oli jo varoitus alla. Seurauksena oli ulosajo.

Vain pari minuuttia tämän jälkeen SJK tasoitti pelin Bahrudin Atajicin onnekkaalla osumalla alanurkkaan.

- Piste vierasottelusta on hyvä, mutta kun saimme yli tunnin pelata ylivoimalla, tasapeli on tietysti pieni pettymys, myönsi SJK:n valmentaja Simo Valakari ja lupasi joukkueelleen myös puolustusharjoituksia.

Lue myös:

    Uusimmat