Mainos

Lehtomäki: Keskustan vaalirahasotku selvitettävä

Keskustan varapuheenjohtaja Paula Lehtomäki pitää välttämättömänä, että puolueessa käynnistetään erityisselvitys vaalirahoitusvyyhdistä.

Selvityksen pitäisi Lehtomäen mielestä kattaa niin puolueen toiminnasta vastaavat puoluejohto ja puoluehallitus kuin myös sen määräysvallassa olevien yritysten ja sitä lähellä olevien yhdistysten talouden ja toiminnan.

Lehtomäen mukaan puoluehallituksen tulisi käynnistää selvitys ensi perjantain kokouksessaan.

- Viime vuosien tapahtumat ovat kokonaisuutena arvioiden olleet Keskustalle poikkeuksellisia, ja puolueen on sisäisesti pystyttävä rakentamaan ja vahvistamaan keskinäistä avoimuuden ja luottamuksen ilmapiiriä. Nykyisten tietojen ja tuntemusten valossa minun on puoluejohdon jättävänä varapuheenjohtajana mahdotonta astua puoluekokouksen eteen tuntien varmuutta siitä, että talo on kunnossa ja pöytä puhdas uuden johdon aloittaa oma työnsä, Lehtomäki sanoo.

Lehtomäen mukaan Keskustan on äärimmäisen tärkeää kyetä lähtemään puoluekokouksen jälkeiseen aikaan tulevaisuuden, ei menneisyyden haasteita ratkoen.

- Ellemme pysty ratkomaan omia asioitamme, kuinka kansalaiset voisivat antaa meille luottamuksen maan asioiden hoidossa, Lehtomäki kysyy.

Katso Matti Maunun juttu

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.