Mainos

Lehtitieto: Tallink havittelee myös Superfastin Itämeren reittejä

Virolainen Tallink-varustamo ei ole kommentoinut lehtitietoja, joiden mukaan se olisi ostamassa kreikkalaisen Superfast Ferriesin Itämeren reitit. Eri lähteiden mukaan kaupan piti ratketa jo viime viikolla.

Virolainen varustamo Tallink havittelee Kauppalehden mukaan myös kreikkalaisen Superfast Ferriesin Itämeren reittejä ja mahdollisesti myös sen kolmea autolauttaa. Superfast liikennöi Hangosta Rostockiin Saksaan.

Superfastin kreikkalaisen omistajan Attican hallituksen jäsen Yannis Criticos myöntää lehdelle Tallinkin kiinnostuksen sen Itämeren reiteistä ja aluksista, mutta Tallinkista tietoja ei kommentoitu. Kauppalehden mukaan kaupan piti ratketa jo viime viikolla.

Tallink on tarjoutunut ostamaan myös Silja Linen. Sea Containers ilmoitti viime vuoden lopussa pistävänsä omistamansa Siljan myyntiin. Lopulliset ostotarjoukset piti jättää tämän kuun puolivälissä, mutta aikataulua on ilmeisesti pidennetty. Myös mm. Viking Line jätti alustavan tarjouksen Siljasta. Sea Containers on arvioinut kaupan ratkeavan kesäkuun loppuun mennessä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.