Mainos

Lehtitieto: Löylykisojen kaksikolta puuttui lääkärintodistukset

Heinolan MM-löylykisojen finaalikaksikolta puuttui lääkärintodistukset, kirjoittaa Itä-Häme-lehti.

Heinolan kaupungin sisäisessä selvityksessä on paljastunut, että kummallakaan MM-kisojen finalistilla eli venäläisellä Vladimir Ladyzhenskiyllä ja suomalaisella Timo Kaukosella ei ollut kilpailuun oikeuttavaa lääkärintodistusta. Kilpailun johto ei olisi saanut päästää heitä lauteille.

Heinolan kaupungin apulaiskansliapäällikkö Terhi Mäkiniemi kertoo, että kilpailun johto oli vaatinut lääkärintodistuksia molemmilta, ja niiden toimittamisesta oli sovittu suullisesti. Lisäksi finalistit olivat allekirjoittaneet omavastuusopimuksen, jolla he vapauttavat kisan järjestäjän onnettomuuden sattuessa korvausvastuusta.

Poliisi epäilee joidenkin henkilöiden syyllistyneen tämän kuun alussa löylyn MM-kisatapahtumassa kuolemantuottamukseen, vammantuottamukseen ja kokoontumisrikkomukseen. Poliisi ei ole ottanut kantaa siihen, vaikuttiko lääkärintodistusten puuttuminen esitutkinnan aloittamiseen.

MM-löylykisojen finaali järjestettiin Heinolassa 7. elokuuta. Finaali keskeytettiin noin kuuden minuutin jälkeen, kun järjestäjät huomasivat miesten olevan huonossa kunnossa. Suomalainen Kaukonen menetti tajuntansa ja sai vakavia palovammoja. Venäläinen Ladyzhenskiy menehtyi.

(MTV3)

Uutisen kommentointimahdollisuus on poistettu epäasiallisten viestien takia

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.