Mainos

Lehtimainoksen sisältä paljastui toimiva kännykkä - katso video

Entertainment Weekly -lehden uusimmassa printtipainoksessa on erikoinen mainos.

CW Television Networkin lehtimainoksen yhteyteen on ympätty pieni LCD-näyttö, jossa pyörii videota ja reaaliaikaisia Twitter-viestejä.

Kyseistä mainosta on jaettu 1 000 kappaletta Yhdysvalloissa. Mainoksessa käytetty näyttö on paketoitu kahden paksun sivun väliin.

Teknologiasivusto Mashable päätti purkaa mainossivun osiin, jotta se saisi selville mainoksessa käytetyn tekniikan.

Lehden toimittajat yllättyivät, kun he huomasivat, että mainoksen sisältä paljastui täysin toimiva Android-puhelimen runko. Puhelimesta oli otettu kuoret pois, mutta kamera, kaiutin ja näppäimistöpohja olivat edelleen tallella.

Puhelimen käyttö oli kuitenkin vaikeaa, koska varsinaiset näppäimet puuttuivat ja puhelimen käyttökielenä oli kiinan kieli.

Mashable vitsailee, että nyt kannattaa hankkia Entertainment Weeklyn uusin numero, koska lehden ostaja saa mukana ilmaisen Android-luurin.

Kyseessä on luultavasti ensimmäinen kerta, kun reaaliaikaisia Twitter-viestejä käytetään lehtimainoksessa. Mashable toteaa, että videota on kuitenkin käytetty lehtien sivuilla jo aiemminkin.

Kolme vuotta sitten Pepsi käytti lehden sivuille integroitua videomainosta 50 000 kappaleen painoksessa. Myös Dolce & Gabbana käyttää lehtikampanjassaan videota.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.