Mainos

Lehti: Ysiluokkalaisten juhlalle tyly loppu – oppilaita tuli kouluun tukevassa humalassa

Nurmijärven yhteiskoululla viime perjantaina järjestetty yhdeksäsluokkalaisten juhla keskeytyi, kun osa koulun oppilaista tuli tapahtumaan humalassa. Asiasta kertoo Nurmijärven Uutiset.

Koulun henkilökunnan mukaan vajaat kymmenen oppilaista oli niin päihtyneitä, että juhlatilaisuus oli pakko lopettaa alkuunsa.

Yläasteen ja lukion rehtori Kirsi Hyvämäki kertoo, että juhlien lopettamispäätös tehtiin yleisen turvallisuuden nimissä. Asiasta päätettiin paikan päälle kutsuttujen poliisiviranomaisten kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.

Nimettömänä pysyttelevät yhdeksännen luokan oppilaat kertoivat Nurmijärven Uutisille, että eniten häiriötä aiheutti kaksi tukevimmin humaltunutta oppilasta.

Humalaisten oppilaiden lisäksi turhautumistaan purkivat hetken myös muut ysiluokkalaiset; kouluun leviteltiin vessapaperia ja muuta sotkua. Lisäksi ainakin yhtä ovea vaurioitettiin.

Rehtori Hyvämäki ymmärtää oppilaiden turhautumisen. Hänen mukaansa häiriökäyttäytymistä ei voida kuitenkaan hyväksyä. Vastedes samantapaisten tilaisuuksien järjestäminen arvioidaankin koulussa kokonaan uudelleen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.