Mainos

Lehti: WTC:n iskujen tutkimukset keskittyvät 12 mieheen

Tutkimuksissa New Yorkin terrori-iskun selvittämiseksi keskitytään 12 miehen tekojen selvittämiseen, kertoi Boston Globe -lehti tänään. Kahdellatoista miehellä on lehden mukaan arabiankieliset sukunimet ja he olivat mukana kahdessa koneessa, jotka iskeytyivät World Trade Centerin rakennuksiin. Kolme miehistä oli lehden mukaan saanut lentokoulutuksen Yhdysvalloissa.

Boston Herald -lehti kertoman mukaan samalla luottokortilla ostettiin yhteensä seitsemän lippua kahta lentoa varten. Globe-lehti kertoi puolestaan, että luottokortilla ostettiin neljä lippua. Boston Globe kertoi myös, että Bostonin lentokentältä takavarikoidusta autosta oli löydetty lupakortti, joka oikeutti ajoneuvon liikkumaan myös kentän yleisöltä suljetuilla alueilla.

Bostonissa suoritettujen etsintöjen lisäksi myös Floridassa on tehty kotietsintöjä WTC:n ja Pentagonin iskujen selvittämiseksi, kertoivat tiedotusvälineet ja poliisi tänään.Tutkimukset keskittyvät lentokouluun, jossa kaksi epäiltyä on saattanut saada lentokoulutuksen.

(MTV3-STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.